Benvingut/da

Sortir
Cazeneuve i la revenja dels desvalguts


Voleu llegir-ne un fragment?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 19,90 €
Col·lecció: Capital Books
ISBN: 978-84-946777-7-9
Nombre de Pàgines: 352
Mides: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Febrer del 2018


Compartir aquesta pàgina a:

Cazeneuve i la revenja dels desvalguts

Oriol Molas i Ferran Grau

BARCELONA 1909. ENRIC CAZENEUVE, EL PRIMER DETECTIU DE LA CIUTAT, S’ENFRONTA A UNS MISTERIOSOS ASSASSINATS.

 

Enric Cazeneuve torna a Barcelona el maig de 1909 per establir-se al carrer Balmes número 6. Seductor, bon vivant i cosmopolita, retrobarà el seu amic de joventut, Cinto Brescó, redactor de La Vanguardia, amb qui haurà d’investigar una sèrie d’assassinats misteriosos i despietats, aparentment inconnexos. També comptaran amb l’ajut de la Filo, una peculiar minyona d’idees avançades.
La ciutat, convulsa uns mesos abans de l’esclat de la Setmana Tràgica, és l’escenari d’uns crims que afecten tots els estaments socials i per als quals la policia de l’època no està preparada.

 

Oriol Molas i Ferran Grau

Oriol Molas (Camprodon, 1968) De jove anava per a poeta però es va curar. És llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Sempre ha treballat en el sector editorial, sobretot en el fascinant món dels fascicles. Aquesta és la seva primera novel·la, perquè les d’abans se li van fer malbé.

Ferran Grau (Lleida, 1982) De jove anava per a periodista però no es va curar mai. És llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Sempre ha treballat d’això, sobretot en el sonor món de la ràdio. Aquesta és la seva segona novel·la, perquè després de l’1 ve el 2.

 

Recull de premsa

Ràdio 4 "Anem de tarda" (36') - 15/02/2018