Benvingut/da

Sortir
Sota un cel escarlata


Voleu llegir-ne un fragment?

Versió electrònica

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 19,90 €
Col·lecció: Capital Books
ISBN: 978-84-948532-0-3
Nombre de Pàgines: 576
Mides: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Gener del 2019


Compartir aquesta pàgina a:

Sota un cel escarlata

Mark Sullivan

(Segona edició)

Quan els bombardejos aliats destrueixen la casa familiar de Milà el 1943, el jove Pino Lella s’afegeix a la Resistència per ajudar els jueus a fugir de la Itàlia nazi a través dels Alps. Els seus pares, amb la intenció de protegir-lo, el forcen a allistar-se com a soldat alemany. Però l’atzar farà que treballi de xofer del general Hans Leyers, el màxim mandatari del Tercer Reich a Itàlia, i es converteixi en un espia que passarà informació transcendental per al curs de la Segona Guerra Mundial.

«Una història increïble, bellament escrita, i un llibre delicat i noble.» — JAMES PATTERSON

«Sota un cel escarlata ho té tot: heroisme, coratge, terror, amor veritable, venjança, compassió... Sullivan ens mostra la guerra tal com és, amb totes les seves complexitats, lleialtats contradictòries i preguntes sense resoldre, però sobretot ens fa conèixer la figura extraordinària de Pino Lella.» — JOSEPH FINDER

Més de 40 setmanes a les llistes de llibres més venuts als Estats Units

Un dels 20 llibres més llegits el 2017 a Goodreads

Traduït per: Alexandre Gombau Arnau

Mark Sullivan

 

Mark Sullivan Autor de divuit novel·les, algunes de les quals han arribat al número 1 dels llibres més venuts del New York Times, Sullivan ha rebut nombrosos reconeixements, com el WHSmith Fresh Talent. Es va graduar en Literatura Anglesa i va treballar com a voluntari al Cos de Pau dels EUA al Níger. Més tard va estudiar periodisme i ha publicat reportatges d’investigació per al New York Times, Newsday i el San Diego Tribune. Sota un cel escarlata és la primera novel·la seva que es tradueix al català.

Recull de premsa

Conlibrosaloloco - 16/02/2019

El blog de Sara lectora - 10/01/2019

Sulthisa - 10/01/2019

Aventurero de papel - 9/01/2019