Benvingut/da

Sortir
Tants anys de silenci


Voleu llegir-ne un fragment?

Versió electrònica

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 19,00 €
Col·lecció: Capital Books
ISBN: 978-84-948532-6-5
Nombre de Pàgines: 208
Mides: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Febrer del 2020


Compartir aquesta pàgina a:

Tants anys de silenci

Francisco Castro

A Tants anys de silenci Francisco Castro recrea una època d’obscuritat i odis, d’execucions i venjances personals, de por i amagatalls sota terra, però també d’utopies, somnis i revolució. Perquè la vida semblava feliç al pazo de Flàvia fins que el 18 de juliol de 1936 va esclatar la guerra i, en el caos inicial, alguns van aprofitar per passar comptes pendents.

 

Setanta anys després, al jardí del pazo es recuperen sis cossos en una fossa comuna, tots amb un tret al cap, i també un misteriós esquelet de dona, enterrada sola, amb un llibre de poesia entre les mans. Anxela, una professora que viu la seva pròpia història de violència i dolor, dirigeix l’excavació i es proposa saber què va passar al pazo en aquells primers dies de guerra, i qui era la dona, i qui era el poeta, i què en queda de tot allò.

 

Un relat apassionat, bellament violent, carregat de misteris sepultats en el silenci.

 

 

Traduït per: Eduard Velasco X

Francisco Castro

 

Francisco Castro Nascut a Vigo el 1966, és un autor de llarga trajectòria, en la qual destaquen llibres com Xeografías, A canción do náufrago, Memorial de infortunio, Generación perdida, Un bosque lleno de hayas, Spam, As palabras da néboa, O ceo dos afogados, Em deia Simbad, O corazón da Branca de Neve, In vino veritas, Tienes hasta las 10, Iridium... Ha guanyat la pràctica totalitat dels premis literaris de Galícia, com el Frei Martín Sarmiento (en cinc ocasions), el Blanco Amor o el Manuel García Barros. Escriptor per a totes les franges d’edat, la seva obra està traduïda a moltes llengües (català, euskera, castellà, portuguès de Brasil, italià, serbi). És director general de l’Editorial Galaxia i fa de comentarista a la premsa i a la ràdio i televisió públiques.

Recull de premsa

El Punt Avui - 17/03/2020

La Petita Llibreria 'Blogspot' -12/03/2020

De boca a orella (min.10'15'') - 27/02/2020

Llegir en cas d'incendi - 28/02/2020

Jordicine 'blogspot' - 11/02/2020